Σταση Εργασιασ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Ε.«ΗΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ... : Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Σταση Εργασιασ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Ε.«ΗΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ... : Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Στάση εργασίας δασκάλων και νηπιαγωγών της ιεράπετρας την παρασκευή. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή.

Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Archives - Page 30 of 60 - Aftodioikisi.gr
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Archives - Page 30 of 60 - Aftodioikisi.gr from www.aftodioikisi.gr
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ.

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί.

Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται συνεχώς η ομοσπονδία προχωρά σε στάση εργασίας. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7. Στάση εργασίας δασκάλων και νηπιαγωγών της ιεράπετρας την παρασκευή. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ from 4.bp.blogspot.com
0 ratings0% found this document useful (0 votes). Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται συνεχώς η ομοσπονδία προχωρά σε στάση εργασίας. Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7.

Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας.

Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου.

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 19-04-2019 - ΣΕΔΑ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 19-04-2019 - ΣΕΔΑ from seda.gr
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7. Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later.

Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ.

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama